Maak kennis met ons team

Wanneer u bij ons terecht komt voor een behandeling, kunt u  een warm welkom verwachten van Irmie, Willemijn of Stella. U bent daarbij meteen in goede handen, want het team bestaat uit professionele ergotherapeuten.

 

Irmie Corder

 

Mijn naam is Irmie Corder. In 1992 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na mijn opleiding heb ik een jaar gereisd voordat ik een jaar aan de slag ging in het Fransciscus Gasthuis te Rotterdam.

Daarna heb ik vijf jaar in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam gewerkt. In 1999 ben ik met mijn gezin naar Australië vertrokken waar ik tot 2006 in een ziekenhuis in Sydney heb gewerkt. Vanuit de afdeling ergotherapie in het ziekenhuis lagen mijn werkzaamheden in de ‘community’. Dit hield in dat ik veel op pad was om mensen thuis te adviseren en behandelen. 

Toen ik in 2006 terugkwam in Nederland ben ik bij de Pieter van Foreest in Delft aan de slag gegaan. In 2009 heb ik Ergotherapie Praktijk Voorburg opgezet waar ik inmiddels fulltime met veel plezier mijn vak uitvoer.

Ik ben aangesloten bij het Neuronetwerk en MS Zorg Nederland en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder heb ik met een paar collega’s uit het werkveld  het REN (Regionaal Ergotherapie Netwerk) Zuid-Holland opgezet en ben ik  daar met veel plezier 6 jaar voorzitter van geweest. Inmiddels heb ik het stokje overgedragen en ben ik in 2019 lid geworden van het bestuur van Neuronetwerk Den Haag. Uiteraard ben ik lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van neurologie, sensorische integratie bij prikkelverwerkingsproblemen, werk reintegratie, chronische pijn en vermoeidheid. Sinds 2020 zien we ook veel long covid clienten met als grootste klacht vermoeidheid en cognitieve problemen.  Daarnaast zie ik ook ouderen in de thuissituatie. Wij werken samen met verschillende (revalidatie) artsen, huisartsen en paramedici in de omgeving. 

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Willemijn van Duijn

Mijn naam is Willemijn van Duijn en ik ben sinds 2023 afgestudeerd als ergotherapeut. Na mijn stage ben ik lekker blijven hangen bij ergotherapie praktijk Voorburg, waar ik mezelf verder kan blijven ontwikkelen in een gezellige werkomgeving. Immers leren we ons hele leven lang! 

 

Tijdens mijn opleiding heb ik ontdekt dat ergotherapie een heel dankbaar beroep is. Het zijn de kleine dingen die mijn dag leuk maken, zoals iemand die gemotiveerd en met nieuwe energie mijn kantoor verlaat. Voor mij is het belangrijk dat je als persoon balans kunt voelen in het dagelijks leven: dus zowel op werkgebied als thuis. 

Graag kijk ik samen met mijn cliënten naar balans in en opbouw van dagelijkse activiteiten. Daarbij bied ik ondersteuning, ruimte en mogelijkheden, terwijl de regie vooral bij de cliënt zelf ligt. Ik vind het fijn om aan te sluiten bij de vraag van de individu/persoon. Waar heb je zelf behoefte aan (vandaag)? Wat zijn je wensen en ambities? Aan welk doel zou je willen werken? Hierin is vrijwel alles mogelijk rondom belasting en belastbaarheid. 
 
“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.”- Dalai Lama

 

Mijn werkdagen zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

Stella Groenendal-Tan

Mijn naam is Stella Groenendal-Tan. In januari 2016 heb ik de studie ergotherapie afgerond. Sindsdien werk ik met heel veel plezier als ergotherapeut. Sinds 2017 ben ik werkzaam als ergotherapeut binnen het Leids Universitaire Medisch Centrum, onder afdeling Reumatologie. De afgelopen 3 jaar heb ik ook gewerkt binnen een eerstelijnsergotherapie praktijk in Almere. Vanwege een verhuizing ben ik gestopt in Almere en ben ik sinds januari 2024 begonnen bij de Ergotherapie Praktijk Voorburg.

Ik heb ervaring binnen revalidatie trajecten bij neurologische aandoeningen, orthopedische klachten en reumatische aandoeningen. Sinds 2022 zit ik in het bestuur van Nederlandse Health Proffesionals In De Reumatologie (NHPR). In 2023 heb ik samen met een paar collega’s de werkgroep reumahanden opgezet onder NHPR. Samen werken met de patiënt/client en met andere disciplines vind ik belangrijk om zo de kwaliteit van zorg voor de patiënt/client te optimaliseren.

Mijn werkdag is: woensdag.

 

Een kijkje in onze praktijk